La llegenda del bosc (Els déus del nord 1)

La llegenda del bosc (Els déus del nord 1)

Jara Santamaría

15,95 €

BEZa barne

Eskuragarri 4-5 egunetan

La llegenda del bosc (Els déus del nord 1)

ISBN 9788417424367
Orriak 320
Urtea 2019
Argitaletxea B De Blok
Saila Novela Gráfica / Komikiak

Tres cosins. Dos mons. Un secret.

Descobreix «Els déus del nord», la saga més impactant de l'any. Un viatge on la màgia et conduirà fins a la veritat.

El dia pels del dia. La nit pels de la nit.

Diu la llegenda que, a la vall del Baztán, els déus convivien en germanor i les criatures del dia i de la nit podien viure en harmonia. Però en Gaueko, el temible déu de la nit, va començar a atemorir els humans amb el seu seguici de llops, i la deessa de la Terra, Mari, va engendrar la Lluna i el Sol per il·luminar i protegir els humans de la foscor. No obstant això, les ànsies de poder d...

Leer más

'en Gaueko el van portar a tramar un pla per raptar el Sol i instaurar així, d'una manera definitiva, el seu regnat de les ombres. Presa de la ira, Mari va dividir el món en dos i ja res ni ningú no van poder creuar mai la frontera entre tots dos mons.

En Teo, l'Emma i l'Ada no s'agraden gens, però són cosins, i les circumstàncies han volgut que passin l'estiu junts al mas navarrès de la seva àvia. Quan un d'ells desapareix i els altres surten a buscar-lo, descobreixen un univers de bruixots i de déus, de gegants irascibles i de belles dones amb urpes de rapinyaire, en el qual el temible déu Gaueko ha imposat la foscor. Un món on només es podran salvar de les tenebres, si romanen units i descobreixen la seva pròpia màgia.


Te puede interesar

CARVALHO 3. LOS MARES DEL SUR

Manuel Vazquez Montalban, Hernan Migoya-Bartolome Segui

EL ÁRBOL DESNUDO

Gendry-Kim Keum Suk

Mickey Café Zombo

Regis Loisel